מרק חומוס ופסטה של לאון אלקלעי

מרק שהוא מנה עיקרית משביעה ועשירה בסגנון רומאי מתוך “לאון אל דנטה”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם גרגרי חומוס בולגרי
200 גרם עגבניות מרוסקות
2.5 ליטר מים
1 שן שום לא קלופה
1 ענף רוזמרין קטן
4 כפות שמן זית
1 בצל לבן בינוני פרוס דק
1 שן שום קצוצה
2 ענפי פטרוזיליה קצוצים
1 ענף סלרי אמריקאי קצוץ
100 גרם גזר קצוץ
1 פלפל צ’ילי יבש
250 גרם פסטת צינורות קצרים
100 גרם גבינת גרנה פדנו מגוררת
אופן הכנה
1 משרים את גרגרי החומוס ל – 24 שעות תוך החלפת המים פעמיים
2 מבשלים את החומוס עם שן השום והרוזמרין כשעה
3 במחבת שמים שמן, בצל, שום, פטרוזיליה, סלרי, גזר ופלפל צ’ילי יבש
4 מחממים ומאדים על להבה בינונית לפני שהכל משחים
5 מוסיפים למרק ומבשלים כמה דקות לאיחוד טעמים
6 מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות היצרן
7 מעבירים לצלחות מרק ובוזקים גבינת גרנה פדנו מגוררת בנדיבות
מרק חומוס ופסטה של לאון אלקלעי
מרק חומוס ופסטה של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות