עוגת שוקולית פרווה בקלי קלות

מתכון קל ופשוט לעוגת שוקולית פרווה מהירה להכנה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגה
8 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח תופח
4 כפיות תמצית וניל
1 כוס שמן
כוס וחצי שוקולית
ציפוי והגשה
1 כפית נס קפה
1 כוס מים רותחים
2 חפיסות שוקולד מריר
1 כוס קצפת צמחית
אופן הכנה
עוגה
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל.
3 מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמן, לאחר מכן את הקמח התופח ולבסוף את השוקולית.
4 מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת אחידה ולאחר מכן יוצקים את התערובת לתבנית משומנת.
5 מכניסים לתנור לאפייה של כ-25 דקות.
ציפוי והגשה
1 לקראת סיום האפייה ממיסים כפית של קפה נמס בכוס מים רותחים ומערבבים.
2 בתום האפייה מוציאים את העוגה מהתנור ושופכים על כל שטחה את הקפה על מנת להרטיב אותה.
3 מכניסים את העוגה לקירור במקרר
4 בזמן קירור העוגה ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם הקצפת הצמחית ומערבבים היטב עד לקבלת ממרח אחיד וחלק.
5 בתום הקירור מורחים את הציפוי על העוגה בצורה אחידה ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות