תפוח אדמה עם פרמזן קריספי בתנור

מתכון לתפוחי אדמה קריספיים עם פרמזן הכי קלים להכנה וטעימים שיש

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

750 גרם תפוחי אדמה בייבי
150 גרם חמאה
30 גרם שמן זית
1 כפית אבקת שום
1 כפית אורגנו
קורט צ'ילי טחון
מלח ופלפל
צרור פטרוזיליה טרייה
50 גרם פרמזן מגורד
אופן הכנה
1 שוטפים את תפוחי האדמה, חתכו אותם לשניים (לאורך) ומוסיפים אותם לקערה
2 בקערה נפרדת מוסיפים חמאה מומסת, שמן זית, שום, אורגנו, צ'ילי, מלח, פלפל, פטרוזיליה קצוצה ו-20 גרם ומערבבים
3 מערבבים את תערובת החמאה עם תפוחי האדמה
4 מחממים תנור ל 180 מעלות
5 מגרדים פרמזן לצלחת
6 טובלים כל תפוח אדמה בפרמזן מגורד ומניחים על תבנית אפייה (מומלץ ללא נייר אפייה, כך הפרמזן ידבק לתפוח"א טוב יותר)
7 מכניסים לתנור ל40 דקות או עד להשחמה יפה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות