פרגיות בתנור של אפרת סיאצ'י

פרגיות בתנור עסיסיות ברוטב שום, סילאן וסויה, שאפשר להגיש עם איזה תוספת שרוצים להשלמת ארוחה מזינה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו סטייק פרגיות
לרוטב לפרגיות:
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית או קנולה
3 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
1 כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב)
1 קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות
2 חותכים כל סטייק פרגית ל-2 חצאים
3 מערבבים את חומרי הרוטב בקערה
4 מוסיפים לקערה את הפרגיות החצויות ומערבבים היטב
5 מעבירים לתבנית בינונית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות
6 מסירים את נייר הכסף, מכוונים ל 230 מעלות וצולים את הפרגיות במשך 10-15 דקות

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות