ספייסי פפרדלה וסינטה

מתכון לספייסי פפרדלה וסינטה. שילוב מושלם של פסטה ובשר שיגרום לכם להיראות כמו בשלנים מקצועיים באפס מאמץ

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשר
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת פסטה פפרדלה
400 גרם סינטה
1 צרור כוסברה
100 גרם שקדים פרוסים
3 לימונים
4 שיני שום
1 צ'ילי טרי
שמן זית
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 ממלאים סיר במים מוסיפים מלח ומבשלים את הפסטה במשך 5 דקות/לפי הוראות יצרן
2 למחבת מוסיפים שמן זית ומטגנים שיני שום פרוסות, מוסיפים את הצ'ילי הפרוס ואבקת צ'ילי, מלח פלפל, גרידה ומיץ של 2 לימונים ומבשלים כמה דקות.
3 חותכים את הסינטה לרצועות ומקפיצים בסוטאז במשך 2 דקות
4 יוצקים לסיר את הפפרדלה עם מצקת אחת גדולה של מי בישול, מוסיפים את הכוסברה קצוצה והמלח, מבשלים עוד 2 דקות
5 מגישים את הפסטה על צלחת עם גרידת לימון ושקדים קלויים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות