ספייסי פפרדלה וסינטה קלה להכנה של ונסה אביטן
אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן
המתכון מתוך התכנית בישול "מנצחים במטבח"
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשר
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת פסטה פפרדלה
400 גרם סינטה
1 צרור כוסברה
100 גרם שקדים פרוסים
3 לימונים
4 שיני שום
1 צ'ילי טרי
שמן זית
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 ממלאים סיר במים מוסיפים מלח ומבשלים את הפסטה במשך 5 דקות/לפי הוראות יצרן
2 למחבת מוסיפים שמן זית ומטגנים שיני שום פרוסות, מוסיפים את הצ'ילי הפרוס ואבקת צ'ילי, מלח פלפל, גרידה ומיץ של 2 לימונים ומבשלים כמה דקות.
3 חותכים את הסינטה לרצועות ומקפיצים בסוטאז במשך 2 דקות
4 יוצקים לסיר את הפפרדלה עם מצקת אחת גדולה של מי בישול, מוסיפים את הכוסברה קצוצה והמלח, מבשלים עוד 2 דקות
5 מגישים את הפסטה על צלחת עם גרידת לימון ושקדים קלויים