לביבות תפוחי אדמה במילוי ביצה

לביבות תפוחי אדמה עם ביצה רכה לכבוד החג בנינג'ה גריל שלכם – כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות שתרצו להכין אותן כל השנה

קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
1 בצל קטן קלוף
1 כוס קמח לבן
1 כף אבקת אפייה
1 ביצה M
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור טחון
2 כפות שמן קנולה לטיגון
4 חלמונים M
אופן הכנה
הכנה
1 מגוררים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים את הנוזלים עד כמה שניתן (מומלץ להיעזר בבד דק) ומעבירים לקערה.
2 מגוררים גם את הבצל, סוחטים גם ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה.
3 מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט החלמונים) ומערבבים היטב.
4 מפעילים את הנינג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳, בחום של 200 מעלות.
5 לאחר החימום הראשוני משמנים את המחבת, לוקחים מעט מהתערובת, ומניחים על המחבת. בעזרת כף או כלי אחר מייצרים מעין גומה ומניחים חלמון ביצה במרכז הלביבה. לוקחים עוד מעט מהתערובת ומכסים את החלמון כך שמתקבלת לביבה אחת ובתוכה חלמון.
6 סוגרים את מכשיר הנינג׳ה למשך 5 דקות, פותחים, הופכים בעדינות וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות, לפי רמת המוכנות שאתם מעוניינים בחלבון (אנחנו אוהבים את החלבון שלנו נוזל ועסיסי).
7 מוציאים ומגישים חם, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וקצת עירית.
@ninja.il

לביבות מושלמות עם ביצה רכה לכבוד החג בנינג'ה גריל שלכם – כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות שתרצו להכין אותן בכל הדלקת נרות. שריג היבואן הרשמי. #לביבות #חגשמח נינג'הגריל #חנוכה נינג'ה #NINJA

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות