אוזני המן שוקולד וקרמל מלוח

מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד מריר ושוקולד בלונדי עם בצק פריך וממכר – אוזן המן כזאת עוד לא אכלתם בפורים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק פריך
150 גרם (1 כוס + 1 כף) קמח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
4 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 חלמון
1-2 כפות מים קרים
למילוי שוקולד וקרמל מלוח
50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
חצי חבילה שוקולד מריר
חצי חבילה שוקולד בלונדי קרמל מלוח
קורט מלח
½ כפית תמצית וניל
1 חלבון
1 כף חלב
1 כפית קמח
אופן הכנה
לבצק פריך
1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית
2 מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק
3 ניתן להוסיף עוד מים אם הבצק לא מתאחד
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
למילוי
1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, סוכר, שוקולדים, מלח ווניל ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית
2 מוסיפים חלבון, חלב וקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם ממרח חלק
3 מוציאים את הבצק מהמקרר ומשטחים אותו על משטח מקומח. קורצים ממנו עיגולים עם קורצן או כוס
4 מניחים בערך ½-1 כפית מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן
5 מניחים את אוזני ההמן במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
6 מחממים תנור ל 170 מעלות ומכניסים את אוזני ההמן לאפייה של 15-20 דקות עד שמזהיבות
7 מצננים לגמרי ומפזרים מעל אבקת סוכר
אוזני המן במילוי שוקולד
ממלאים את הבצק במלית השוקולד
אוזני המן שוקולד
מעצבים לאוזן המן ומניחים על התבנית עם רווחים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות