אוסובוקו בשר מפורק על קוסקוס לילדים של עדן הראל

עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מכינים אוסובוקו על מצע של קוסקוס

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסיר בשר:
אוסובוקו
סלסלת פטריות פורטובלו
4 בטטות
שמן זית
2 בצלים
5 שיני שום
2 כפות פפריקה מעושנת
כף כמון
מלח גס
פלפל שחור
2 כוסות יין אדום
קוסקוס:
שקית קוסקוס מוכנה
3 כוסות מים
כפית מלח
כף שמן
אופן הכנה
1 מתחילים עם האוסובוקו מכניסים את הבשר עם העצם לסיר ומוסיפים מעט שמן זית. צורבים טוב מכל הצדדים ומוציאים הצידה.
2 לרוטב:מתחילים עם 5 שיני שום, 2 בצלים, 2 כפות פפריקה מעושנת, כף וחצי כמון מלח גס ופלפל שחור. פותחים טוב את התבלינים ואז נוסיף 4 בטטות חתוכות וסילסלת פטריות פורטובלו ונערבב.
3 לאחר צריבה טובה ושחרור נוזלים בעיקר מהפטריות נחזיר את הבשר ונוסיף 2 כוסות יין אדום . נבשל עד יציאת האלכוהול ונוסיף מים עד כיסוי.
4 נביא לרתיחה ואז נוריד לאש נמוכה ונבשל כשעתיים, אפשר יותר – כן ייטב.
5 לקוסקוס: לסיר עם מכסה נכניס שקית תערובת קוסקוס מוכנה 3 כוסות מים כף שמן וכפית מלח. להשאיר סגור 5 דקות, לפתוח ולפורר עם מזלג. בהתאם להוראות.
אוסובוקו מתכון
צילום נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות