הסופגניות המושלמות של אורי שניידר

מתכון מנצח לסופגניות מושלמות עם כל הטיפים החשובים. מתכון יד ראשונה מרופאה! של הקונדיטורית אורי שניידר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל-20 סופגניות מיני או 10 רגילות
335 גר' קמח
7 גר' שמרים יבשים
120 גר' חלב
65 גר' סוכר
ביצה אחת גודל L
35 גר' חמאה חתוכה לקוביות
כף רום / וודקה / אלכוהול כלשהו
קורט מלח
מחית וניל (אם אין אפשר לוותר)
אופן הכנה
1 שמים את הקמח, השמרים והסוכר סקירת המיקסר עם וו לישה ומערבבים עד שיתאחדו.
2 מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים בזה אחר זה את החלב, הביצה, האלכוהול והוניל.
3 אחרי שהבצק התאחד, מוסיפים את החמאה ואת המלח.
4 מעלים את מהירות המיקסר ולשים כמה דקות עד שהבצק מתנתק מהקערה. הבצק המוכן צריך להיות בעל מרקם חלק, ולא דביק למגע.
5 נותנים לבצק לנוח מכוסה בקערת המיקסר במשך חצי שעה (מנוחה קצרה, ללא התפחה. במתכון זה אנחנו מתפיחים פעם אחת בלבד).
6 מחלקים את הבצק לחתיכות של 30 או 60 גר' לפי גודל הסופגנייה שרוצים. מגלגלים לכדורים, ומניחים כל כדור על ריבוע של נייר אפייה.
7 מתפיחים עד להכפלת הגודל. רצוי בתוך תנור כבוי. ההתפחה אמורה לקחת שעה-שעתיים.
8 מחממים שמן עמוק בסיר עד לטמפרטורה של 160 מעלות. מרימים את הסופגניות עם נייר האפייה ומכניסים לשמן החם. שולפים את נייר האפייה לאחר מכן באמצעות מלקחיים.
9 מטגנים שתי דקות מכל צד. יש להקפיד לאורך כל הטיגון על טמפ' של השמן שבין 160-170 מעלות.
10 מוציאים את הסופגניות המוכנות באמצעות מרית ומניחים על נייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר רק לאחר שהסופגנייה מתקררת. רצוי לאכול באותו יום של הטיגון לתוצאה מושלמת!
סופגניות מתכון מנצח
5 טיפים לסופגניות מושלמות של אורי שניידר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות