אוזן המן במילוי עוגיות אוריאו

מתכון שהוא במילה אחת – שלמות. אוזן המן במילוי מקורי של עוגיות אוריאו – פורים שמח!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה בטפ' החדר
100 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
2 חלמונים (מביצה מידה L)
2 כפות חלב
300 גרם (2 כוסות +2 כפות) קמח
50 גרם (1/2כוס) אבקת שקדים
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
חבילת עוגיות אוראו (16 עוגיות)
4 כפות גבינת שמנת 5% (אפשר גם עם גבינה לבנה רגילה במקום גבינת שמנת)
אופן הכנה
לבצק:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את החמאה ואת האבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד
2 עם מרית מורידים את שאריות הבצק מדפנות הקערה, מוסיפים את החלמונים והחלב ומערבבים כדקה עד שהם נבלעים בתערובת
3 לתוך קערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח ומכניסים כרבע מהכמות לקערת המיקסר. מערבבים כדקה ומוסיפים את יתרת תכולת הקערה וממשיכים בפעולת הערבול במהירות איטית עד שהבצק מתגבש ואז עוצרים
4 מוציאים את הבצק למשטח עבודה מעט מקומח, ממשיכים ללוש אותו קלות כדי שיהיה חלק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה לפחות
למלית אוריאו והרכבת העוגיה:
1 טוחנים את העוגיות לפירורים דקים ומערבבים עם הגבינה
2 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפיה
3 מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים. מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס"מ
4 אופים כ-15 דקות עד הזהבה
5 מצננים היטב וזורים אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות