עוגת גבינה אוריאו הכי קלה להכנה
הבלוגרית נועה עם מתכון לעוגת גבינה הכי קלה להכנה ללא אפייה, ללא ביצים, עם עוגיות אוריאו ושוקולד לבן – שכל אחד יכול להכין
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
5 שעות כולל הקפאה והפשרה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
21 עוגיות אוראו
60 ג׳ חמאה מומסת
מיכל שמנת מתוקה (250 מל)
350 ג׳ גבינת שמנת
120 ג׳ אבקת סוכר
250 ג׳ שוקולד לבן עוגיות
אופציה לקישוט: או שברי עוגיות אוריאו רגילות, או מיני אוריאו
אופן הכנה
1 מרפדים תבנית בנייר אפייה (גם לגובה שיהיה קל לשלוף את העוגה).
2 טוחנים במעבד מזון את העוגיות ושמים בקערה,
3 מוסיפים לקערה את החמאה המומסת, מערבבים, ומשטחים בתבנית.
4 ממיסים במיקרו 100 ג׳ שוקולד, ומערבבים עם מיקסר את גבינת השמנת, אבקת סוכר והשוקולד המומס.
5 בקערה נפרדת מקציפים מיכל שמנת מתוקה, מאחדים בין הקערות, ומעבירים לתבנית.
6 לסיום מחממים במיקרו את 150 ג׳ השוקולד הנוספים ומצפים את העוגה.
7 לקישוט אפשר לשים עוגיות מיני אוראו/ עוגיות רגילות שלמות/ לפזר שברי עוגיות.
8 יש לשמור את הקינוח במקפיא (ואפשר לאכול ישר משם, הוא לא יוצא קפוא כמו אבן).
9 לחכות 3 וחצי שעות לפני האכילה, שהעוגה תתייצב.
לעמוד האינסטגרם של נועה
קשה מידי ויותר מידי זמן הקפאה
יותר מידי הקפא
יותר מידי הקפא
אור שפיץ says: