עוגת אוריאו מושחתת של תומר אומנסקי

עוגה מפנקת כמו בקונדיטוריה שאפשר להכין בבית. תומר אומנסקי, זוכה "בייק אוף", עם המתכון לעוגה המושלמת.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בלילת העוגה
200 גרם חמאה
400 גרם סוכר לבן
4 ביצים גדולות
250 גרם שמנת חמוצה
250 גרם שמנת חמוצה
120 גרם אבקת אוריאו
16 גרם אבקת אפייה
לקרם האוריאו
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
כף אבקת אוריאו
אופן הכנה
עוגת אוריאו
1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה עם סוכר עד לקבלת קציפה תפוחה.
2 מוסיפים פנימה בהדרגה את הביצים ולאחר מכן את השמנת החמוצה.
3 מקפלים פנימה את כלל החומרים היבשים.
4 מוזגים לתבנית בקוטר 22-24 ואופים בחום של 165 מעלות כשעה עד שקיסם יוצא יבש.
5 מכינים את קרם האוריאו: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה.
6 מוסיפים פנימה את הפודינג ואבקת האוריאו וממשיכים להקציף עד להתייצבות.
7 מעבירים את הקרם לשק זילוף ומזלפים על העוגה.
8 ניתן לקשט בעוגיות אוריאו שלמות.

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות