לביבות בטטה ועדשים

לביבות בטטה אפויות עם עדשים כתומות טעימות ובריאות

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים כתומות שטופות
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
ספריי שמן
בצל קטן קצוץ דק
1 ביצה
2 כפות שיבולת שועל
3 כפות פירורי לחם
כף קמח
תבלינים: מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר, חותכים בטטה ומכניסים למים
2 שוטפים היטב עדשים כתומות מכניסים לסיר עם הבטטה, מביאים לריכוך, מסירים מהאש ומסננים נוזלים
3 לאחר סינון, מועכים קלות את העדשים והבטטה בעזרת מזלג, אין צורך למעוך למחית חלקה
4 מניחים את תערובת העדשים לצינון ובינתיים מטגנים בצל קצוץ במחבת עם ספריי שמן עד להזהבה
5 מוסיפים למחית העדשים את הבצל המטוגן, שיבולת שועל, ביצה, קמח ותבלינים ומערבבים היטב
6 מערבבים את את תערובת הלביבות היטב, משמנים תבנית בספריי שמן ובעזרת הידיים מכינים לביבות קטנות, טובלים כל לביבה בפירורי לחם ומניחים על תבנית האפייה
7 אופים את לביבות העדשים בתנור על 200 מעלות 15 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות