עוגת תפוזים קלה להכנה
מתכון לעוגת תפוזים קלה להכנה ומדהימה של הבלוגרית סיוון שמחי
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
7 ביצים L
300 גרם סוכר (1 וחצי כוסות)
230 מ"ל שמן (כוס ו3 כפות)
250 מ"ל מיץ תפוזים סחוט (1 כוס)
גרידה מ-2 תפוזים גדולים
320 גרם קמח (2.5 כוסות)
שקית אבקת אפייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 בקערת המיקסר נשים את החלבונים והסוכר ונקציף לקצף תפוח ויציב אך לא קשה מידי
3 נוסיף את החלמונים והשמן ונערבב עד לאיחוד
4 נוסיף את מיץ התפוזים ונאחד
5 נוסיף את הקמח ואבקת האפייה ונקפל בעדינות
6 נשפוך את הבלילה לתבנית ללא שימון כלל ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שהעוגה משחימה מעט ושקיסם יוצא יבש (כשעה)
הצג תגובות נוספות
עוגת תפוז
עוגה מושלמת וברגע שיוצאת אפשר לאכול את כולה!!!!
עוגה מושלמת וברגע שיוצאת אפשר לאכול את כולה!!!!
איילת says:
עוגת תפוז מושלמת
תודה רבה על העוגה המדהימה!!!!! וואו!
תודה רבה על העוגה המדהימה!!!!! וואו!
איילת says:
גודל תבנית
מה גודלה של התבנית?
מה גודלה של התבנית?
כרמלה אוקרט says:
כמו בתמונה, מדובר בתבנית עגולה עם החור באמצע
כמו בתמונה, מדובר בתבנית עגולה עם החור באמצע
rotem says: