עוגת תפוזים קלה להכנה

מתכון לעוגת תפוזים קלה להכנה ומדהימה של הבלוגרית סיוון שמחי

2 דירוגים
5 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

7 ביצים L
300 גרם סוכר (1 וחצי כוסות)
230 מ"ל שמן (כוס ו3 כפות)
250 מ"ל מיץ תפוזים סחוט (1 כוס)
גרידה מ-2 תפוזים גדולים
320 גרם קמח (2.5 כוסות)
שקית אבקת אפייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 בקערת המיקסר נשים את החלבונים והסוכר ונקציף לקצף תפוח ויציב אך לא קשה מידי
3 נוסיף את החלמונים והשמן ונערבב עד לאיחוד
4 נוסיף את מיץ התפוזים ונאחד
5 נוסיף את הקמח ואבקת האפייה ונקפל בעדינות
6 נשפוך את הבלילה לתבנית ללא שימון כלל ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שהעוגה משחימה מעט ושקיסם יוצא יבש (כשעה)
לא ישאר הרבה מהעוגה אחרי שתוציאו אותה לאורחים. צילום: סיוון שמחי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    5 תגובות

    • 5

      עוגת תפוז

      עוגה מושלמת וברגע שיוצאת אפשר לאכול את כולה!!!!

      עוגה מושלמת וברגע שיוצאת אפשר לאכול את כולה!!!!
      איילת says:
    • 4

      עוגת תפוז מושלמת

       תודה רבה על העוגה המדהימה!!!!! וואו!

       תודה רבה על העוגה המדהימה!!!!! וואו!
      איילת says:
    • 3

      גודל תבנית

       מה גודלה של התבנית?

       מה גודלה של התבנית?
      כרמלה אוקרט says:
      • כמו בתמונה, מדובר בתבנית עגולה עם החור באמצע

        כמו בתמונה, מדובר בתבנית עגולה עם החור באמצע
        rotem says:
    הצג תגובות נוספות