פסטה בסיר אחד: פסטה ברוטב בולונז

כולנו ממהרים תמיד אבל זו לא סיבה לאכול אוכל איכותי שאפשר להכין מהר בלי הרבה כלים ובלאגן. פסטה ברוטב בולונז מדהים שמכינים בסיר אחד בקלות

מערכת
06.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500גרם פסטה לא מבושלת
1 כף שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ דק
500 גרם בשר בקר טחון
700 גרם רוטב עגבניות מוטי או פאסאטה
2 כפות רסק עגבניות
3 כוסות מים
2 כפיות תערובת תיבול איטלקי
צ'ילי יבש גרוס לפי מידת החריפות הרצויה
מלח ופלפל
להגשה: פרמז'ן מגורדת
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים שום ובצל 2 דקות עד שהם שקופים
2 מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ומפרקים אותו תוך כדי
3 לאחר שבשר הבקר התבשל וצבעו חום, הוסיפו מים ורוטב עגבניות
4 מוסיפים תבלינים ושאר רכיבים מלבד הפסטה ומביאים לרתיחה
5 מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן – לכל היותר 12 דקות
6 מגישים עם פרמזן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות