ספגטי עם נקניקיות בסיר אחד של רון יוחננוב
המנה שהילדים הכי אוהבים! מתכון קל להכנה לספגטי ברוטב עגבניות עם נקניקיות והכל בסיר אחד.
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
כשר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת פסטה / ספטגי מכל סוג שאוהבים (500 גרם)
חבילת נקניקיות שאוהבים חתוכות לפרוסות דקות
עלי בזיליקום טריים (לא חובה)
סלסלת עגבניות שרי חתוכות (אפשר 2-3 גם עגבניות רגילות חתוכות לקוביות)
בצל בגודל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות
צ׳ילי יבש או טרי – אם אוהבים פיקנטיות
כף גדושה פסטו איכותי
2 כפות פפריקה מתוקה
1 בקבוק פסאטה
3 כפות שמן זית
מלח / פלפל שחור
ליטר מים (4 כוסות)
אופן הכנה
1 בסיר קוצצים בצל ושום ומטגנים. מוסיפים נקניקיות, תבלינים ושאר המרכיבים (למעט הפסטה), מוסיפים פסאטה, מים, פסטה ומביאים לרתיחה.
2 מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל 15-20 דקות או עד שהפסטה מתרככת.
3 אם צריך מוסיפים מעט מים תוך כדי הבישול.
4 כשהסיר מוכן מגישים חם.