מנה בסיר אחד-מרק ירקות עם עוף מפורק של רון יוחננוב

מתכון פשוט וקל להכנה לארוחת צהריים. מרק ירקות עם עוף מפורק והכול בסיר אחד!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
55 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות שמן זית
2-4 חזה עוף שלמים
1 בצל מקולף
2 תפוחי אדמה מקולפים
2 גזרים מקולפים
כוס פירורי לחם
חצי כרוב לבן
בטטה גדולה מקולפת
3-4 מקלות סלרי (כולל העלים)
2 קישואים או זוקיני
2 כפות אבקת מרק איכותית או חוואיג למרק
מלח / פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את הירקות. מחממים סיר עם שמן ומטגנים מעט את העוף יחד עם הבצל מוסיפים את שאר הירקות. מקפיצים דקה ושופכים פנימה את המים, תבלינים ומלח.
2 חשוב לתבל את המרק לפני הבישול בכדי שהירקות והעוף יספגו את המלח.
3 מביאים לרתיחה ומניחים את הלהבה.
4 מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
5 לאחר מכן, מוציאים את חלקי העוף מהמרק.
6 מפרקים ומפוררים.
7 מוסיפים את העוף המפורק למרק.
8 בעזרת מועך תפוחי אדמה מרסקים את הירקות בתוך הסיר
9 מערבבים. בודקים תיבול ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות