עוגת אומברה של איה תמם

איך מכינים עוגה מעוצבת? איה תלמד אתכם איך להכין עוגת אומברה! עוגה שהיא מתנה מקורית במיוחד – המדריך לקישוט עוגה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגה מצופה בקרם טורקיז בהיר
אופציה זילוף פרווה:
750 מ”ל שמנת צמחית
2 כפות סוכר
5 כפות אינסטנט פודינג
אופציה זילוף חלבי:
750 מ”ג שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג
צימקאו חום
צבע מאכל ג’ל טורקיז
אופן הכנה
1 מקציפים את השמנת מעט ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה.
2 ממשיכים להקציף ולבסוף מוסיפים את האינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
3 לוקחים חלק מהקצפת וצובעים בצבע טורקיז קהה.
4 מכניסים לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב סגור
5 מתחילים לזלף במרחק של ס”מ מבסיס העוגה. לחיצה מהמרכז ומסובבים (כמו בסרטון), וכך יוצרים שורה של שושנים.
6 מוסיפים לקרם שצבוע בטורקיז, מהקרם הלבן ומבהירים אותו מעט.
7 מתחילים לזלף באותה הצורה שיכבה נוספת.
8 וכך שוב, מוסיפים לבן ומבהירים שיכבה נוספת. מזלפים מסביב עד שהעוגה כולה מכוסה בשכבת קרם שושנים בגווני הצבע.
9 נדפיס על גבי דף צורות של פרפרים בגדלים שונים. נגזור בגודל תואם שקף ונקפל אותו במרכז.
10 נכניס לתוך שקית זילוף צימקאו חום ונכניס לכוס עם מים רותחים עד שימס לחלוטין, נגזור את קצה השקית ונפתח חור קטן, ונתחיל לעבור על קווי המתאר של הפרפר, כאשר אנחנו עובדים על גבי השקף, כשהקיפול נמצא במרכז הפרפר.
11 מכניסים למקרר למספר דקות, מקלפים מהשקף ומניחים על גבי העוגה.
עוגת אומברה של איה תמם
עוגת אומברה של איה תמם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות