עוגת גבינה ללא אפייה עם ציפוי נוטלה
עוגת שוקולד עשירה עם ציפוי נוטלה שעושה חשק לתת ביס במסך. מתכון של הבלוגרית ליאור משיח בעלת הבלוג "ליאורוש"
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק' ושעתיים קירור
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
200 גר' ביסקוויט
70 גר' חמאה מומסת
העוגה:
500 גר' גבינת שמנת
400 גר' שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן מומס
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
הציפוי:
250 גר' נוטלה
100 גר' שוקולד לבן מומס
אופן הכנה
1 טוחנים ביסקוויטים ומוסיפים חמאה מומסת.
2 משטחים בתחתית תבנית בגודל 20X20 ס"מ.
3 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים גבינת שמנת עם שוקולד לבן מומס למרקם קרמי.
4 מקציפים שמנת מתוקה עם תמצית וניל ומלח.
5 מקפלים לתוך תערובת גבינת השמנת, ומשטחים על תחתית הביסקוויטים.
6 מקפיאים שעתיים עד לילה ומכינים ציפוי.
7 ממיסים קלות נוטלה ומוזגים מעל העוגה.
8 מזלפים "שורות" של שוקולד לבן ובעזרת קיסם מושכים קדימה ואחורה ליצירת הדפס.
9 מקפיאים לשעה עד לילה ופורסים לריבועים.