נודלס עם פילה בקר בצלים ואגסים ברוטב מתקתק
מתכון לנודלס עם פילה בקר בצלים ואגסים בסויה מתוקה של איש האגסים יובל בר נר
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/02/08131223/vlcsnap-2023-02-08-13h11m29s530.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים ל-2 מנות:
300 גרם פילה בקר
200 גרם נודלס חיטה
2 אגסי בוסק חומים אמריקאים
1 בצל לבן
2 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום
1 צ'ילי אדום
מעט שמן לטיגון
לרוטב:
6 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר
1 כף חומץ
1 כפית שמן שומשום
להגשה: בוטנים קלויים
מידות והמרות משקל באפייה>
אופן הכנה
1 מבשלים את האטריות במים רותחים ומומלחים עד ריכוך. מסננים ושוטפים היטב ומשמנים מעט.
2 פורסים את פילה הבקר לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ולאחר מכן לרצועות באותו רוחב.
3 חותכים את הבצל הלבן לחצאי פרוסות לאורכו. חותכים את הבצל הירוק מקלות באורך 4 ס"מ, ושומרים את החלק הלבן בנפרד מהחלק הירוק. קוצצים את השום דק. פורסים את הצ'ילי לפרוסות אלכסוניות דקות. חותכים את האגסים לפלחים.
4 בווק או במחבת גדולה מחממים את השמן הצמחי ומטגנים את הבשר תוך כדי ערבוב מידי פעם, על להבה חזקה, עד שהבשר צרוב קלות אך לא מוכן. מוציאים את הבשר לצלחת.
5 מערבבים את כל חומרי הרוטב עד להמסת הסוכר.
6 מוסיפים מעט שמן לווק ומטגנים בו את הבצל הלבן, החלק הלבן של הבצל הירוק, השום והצ'ילי, תוך ערבוב במשך כמה דקות. מוסיפים את האגסים ומקפיצים עוד דקה בערך.
7 מוסיפים את נתחי הבשר והפסטה, מתבלים בסויה, סוכר, חומץ ושמן שומשום, וממשיכים להקפיץ עוד דקה או שתיים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
8 מפזרים מעל את הבצל הירוק ובוטנים ומגישים.