עוגת שכבות שוקולד – נוגט של נועה נבות, מתוך הבלוג המשובח "לקינוח – אפייה ביתית"

עוגת שכבות שוקולד – נוגט של נועה נבות, מתוך הבלוג המשובח "לקינוח – אפייה ביתית"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 26
לבסיס
5 חלבונים
4\3 כוס סוכר
3\2 כוס קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
למוס שוקולד חלב
3\2 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל )
200 גרם שוקולד חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
4\1 כוס חלב
25 גרם חמאה
למוס נוגט
1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מ”ל )
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
4\3 כוס חלב
2 כפות אבקת נוגט
לציפוי
150 גרם שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה ( חצי כוס + 3 כפות )
אופן הכנה
בסיס
1 מחממים תנור ל – 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים, כשמתחיל להיווצר מעט קצף מוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים לקצף יציב ומבריק.
3 מוסיפים את הקמח ואינסטנט וניל ומקפלים בעדינות עד לתערובת אחידה.
4 יוצקים את התערובת לתבנית, מסדרים שתהיה בשכבה אחידה ואופים כ – 20 דקות עד שהעוגה זהובה ויציבה. מצננים לחלוטין.
מוס שוקולד חלב
1 ממיסים במיקרו שוקולד חלב עם החמאה ו4\1 כוס החלב ומערבבים למרקם חלק.
2 מקציפים את מיכל השמנת, אינסטנט פודינג וחלב לקרם יציב מאוד.
3 מקפלים את השוקולד לקרם עד שנוצרת תערובת חלקה ויוצקים על הבסיס. מקפיאים כשעתיים עד להתייצבות.
מוס נוגט
1 מקציפים את כל מרכיבי המוס לקרם יציב מאוד.
2 יוצקים על שכבת מוס השוקולד ומקפיאים לעוד כשעה.
ציפוי
1 ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת ומערבבים למרקם חלק.
2 יוצקים על העוגה הקפואה ומקפיאים ללילה. כשעה-שעתיים לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקרר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות