הסלט של ניצה – סלט ירוק עם אגסים וגרעינים

מתכון לסלט בריא וקראנצ'י עם גרעינים, פיצוחים, אגסים ועוד המון דברים טובים של יובל בר נר

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 אגסים אמריקאיים
1 רימון
1 פחית גרגירי חומוס מבושל, מסונן
1 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור שמיר
7-8 גבעולי נענע
70 גרם אגוזי לוז קלויים, שבורים
5-6 כפות שמן זית
קליפה מגורדת ומיץ מלימון קטן
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את האגסים לקוביות בגודל בינוני, ללא הגרעינים.
2 חוצים את הרימון לרוחבו, מכים על כל חלק בעזרת גב כף, מעל קערה עד שכל הגרגירים נפרדים ממנו.
3 שוטפים ומפרידים את עלי עשבי התיבול מהגבעולים וקוצצים גס.
4 מערבבים בקערה את גרגירי החומוס, עשבי התיבול, האגסים, האגוזים והרימון.
5 מתבלים בקליפת לימון מגורדת, מיץ לימון ושמן זית .
6 מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות