מרק סלק – הגרסא הרוסית שאתם חייבים להכיר

מתכון של נינה צ’רוואני למרק סגול וחלומי ליום של חורף מתוך “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 סלק בינוניים
2 תפו”א בינוניים
1 גזר קטן – בינוני
1 חבילת פטרוזיליה
1 חבילת שמיר
2 שיני שום
1 בצל בינוני
1 לימון בינוני
1 כפית שמן זית
2 ביצים קשות
מלח
פלפל
מרק-סלק של אבי ביטון
מרק סלק. צילום: איתיאל ציון
אופן הכנה
1 שמים מים בסיר לרתיחה
2 בזמן הזה מגרדים בפומפיה גזר וסלק וחותכים תפו”א לפרוסות בינוניות
3 את תפו”א מניחים בסיר שיתבשלו וכשהם מעט מתבשלים, מוסיפים את הסלק
4 בזמן שהסלק והתפו”א מתבשלים, מטגנים בצל וגזר עם כפית שמן זית ומוסיפים אותם לסיר
5 מבשלים עוד כ – 10 דקות כאשר במהלכם מוסיפים את השום, פטרוזיליה, שמיר, מלח, פלפל ולימון בינוני אחד ומכסים את הסיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם