מרק סלק – הגרסא הרוסית שאתם חייבים להכיר

מתכון של נינה צ’רוואני למרק סגול וחלומי ליום של חורף מתוך “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 סלק בינוניים
2 תפו”א בינוניים
1 גזר קטן – בינוני
1 חבילת פטרוזיליה
1 חבילת שמיר
2 שיני שום
1 בצל בינוני
1 לימון בינוני
1 כפית שמן זית
2 ביצים קשות
מלח
פלפל
מרק-סלק של אבי ביטון
מרק סלק. צילום: איתיאל ציון
אופן הכנה
1 שמים מים בסיר לרתיחה
2 בזמן הזה מגרדים בפומפיה גזר וסלק וחותכים תפו”א לפרוסות בינוניות
3 את תפו”א מניחים בסיר שיתבשלו וכשהם מעט מתבשלים, מוסיפים את הסלק
4 בזמן שהסלק והתפו”א מתבשלים, מטגנים בצל וגזר עם כפית שמן זית ומוסיפים אותם לסיר
5 מבשלים עוד כ – 10 דקות כאשר במהלכם מוסיפים את השום, פטרוזיליה, שמיר, מלח, פלפל ולימון בינוני אחד ומכסים את הסיר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: