פיצה עם פפרוני של נייג'לה לוסון
פיצה ביתית עם אקסטרה גבינה שמכניסים כבר לבצק הפיצה, ללקק את האצבעות
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ביצה
2/3 כוס קמח
מלח
1 כוס חלב
חמאה לשימון התבנית
1 כוס גבינת צ’דר מגוררת
100 גרם של פרוסות צ’וריסו או פפרוני (אופציה)
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 250 מעלות.
2 בקערה קטנה טורפים את הביצה עם קמח, מלח וחלב עד לקבלת עיסה חלקה.
3 בתבנית מורחים את החמאה בתנועות סיבוביות ומוסיפים מחצית מכמות הגבינה המגוררת לתוך הבלילה, לפני שיוצקים אותה לתוך צלחת.
4 אופים במשך 30 דקות.
5 מוציאים את התבנית מהתנור , מפזרים את הגבינה הנותרת ומוסיפים צ’וריסו או פפרוני ומחזירים את המנה לתנור.
6 אופים 3 – 2 דקות.
7 לאחר שהגבינה נמסה מקפלים את קצוות הפיצה פנימה.
8 * מומלץ להגיש לצד סלט ירוק