פיצה ניו יורק להכנה ביתית של שף מסימיליאנו בטאבון נינג'ה

מתכון לפיצה נאפוליטנית גרסת ניו יורק של השף מסימיליאנו. זוהי פיצה שהמהגרים מאיטליה הביאו איתם לארצות הברית, בתחילת המאה ה-20. פיצה דקה (וזולה!) בקוטר עצום, עשויה ממוצרלה יבשה, פיצה שבדרך כלל חיממו מחדש כשקנו אותם, חתיכות גדולות שאפשר לקפל ל 2, היא כל כך גדולה שאי אפשר להחזיק אותה בלי קיפול, במחיר שווה לכל כיס.

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: להתפחה באותו היום
1 קילו קמח (חבילה)
30 גרם מלח
50 גרם שמן
650 גרם מים פושרים
1.5 כפות שמרים יבשים (15 גר)
לרוטב:
עגבניות מרוסקות
סוכר
מלח
גבינת מוצרלה יבשה מגורדת
עלי בזיליקום
אופן הכנה
1 מערבבים את השמרים והמים עד שהכול נמס. ושופכים לקערת המיקסר.
2 שופכים את הקמח לקערת המיקסר ומתחילים לערבל באמצעות המיקסר.
3 מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים לעבד עוד 7-10 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות.
4 הבצק מוכן כשהוא הופך להיות גוש אחד ומופרד מדפנות הקערה.
5 לכסות בניילון נצמד ולתת לזה לתפוח כחצי שעה
6 לחלק לכדורים של 250 ג' ולתת להם תפוח שוב בערך שעה וחצי עד לפתיחה ואפיה.
7 שופכים קמח על משטח העבודה, מניחים מעל כדור בצק ומתחילים לפתוח את הבצק.
8 מורחים מעל את רוטב העגבניות ומפזרים מעל את המוצרלה המגורדת.
9 פותחים את הטאבון ומניחים את האבן שמוט על רצפת הטאבון
10 מכוונים את הטאבון לתכנית פיצה ניו יורק
11 מכניסים את הפיצה לטאבון למשך 8 דקות
12 לאחר 8 דקות, הטאבון מודיע לנו שהפיצה מוכנה
13 מוצאים את הפיצה מהטאבון מוסיפים מעל עלי בזיליקום.
14 חותכים את הפיצה לחתיכות ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם