טארט נקטרינה ריקוטה של מיקי שמו

קינוח פירותי ומתקתק מתוך התכנית “מתוק או מלוח”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקלתיות:
250 גרם אטריות קדאיף
50 גרם (1/2 כוס) אגוזי לוז
1/2 כוס (100 גרם) שמן קוקוס
¼ כוס + 2 כפות (75 גרם) סוכר דמררה
למלית הריקוטה:
300 גרם ריקוטה פרסקה
½1 כפות (50 גרם) דבש
2 חלמונים
300 גרם (3 כוסות) קוקוס טחון
2 ביצים מידה M
2 כפות (30 גרם) סוכר דמררה
2 חלבונים
2 כפות (30 גרם) סוכר דמררה
לקישוט:
1 נקטרינה/ 1 משמש
אבקת סוכר
אופן הכנה
הקלתית
1 במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים יחד.
2 משמנים קלות את התבניות ומרפדים שכבה דקה, כולל את השוליים של התבנית.
3 מכניסים למקפיא ל1/2 שעה ומחממים תנור לחום 150 מעלות
4 אופים למשך 15-20 דקות עד להזהבה קלה.
מכינים את תערובת הריקוטה:
1 במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים יחד עם 2 כפות סוכר.
2 בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מקפלים את תערובת החלבונים לתוך תערובת הריקוטה, כאשר מתקבלת תערובת אחידה מוזגים את התערובת לשתי התבניות.
4 מכניסים חצאי נקטרינה/משמש מעל.
5 מכניסים לתנור לחום 150-160 מעלות למשך 20-25 דקות.
6 בוזקים אבקת סוכר ומגישים
טארט נקטרינה ריקוטה של מיקי שמו.
צילום: איתיאל ציון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות