נאן שום במילוי גבינות של הבלוגרים שחר ואורן טעימה שתחזיר אתכם לטיול אחרי צבא בהודו
מתכון ללחם הודי אותנטי מתוך התוכנית "בישול זוגי" עם שחר ואורן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות קמח לבן
כפית גדושה שמרים יבשים
2/3 כוס חלב פושר
כף חמאה רכה או מומסת
חצי כוס יוגורט יווני
חצי כפית זרעי כמון
מילוי הנאן
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום קצוצות
200 גרם פתיתי מוצרלה
60 גרם חמאה רכה מאוד
כפית טבסקו חלפיניו – ניתן להוסיף לפי הטעם
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר מוסיפים חלב פושר, שמרים טריים ומערבבים ידנית עד שהשמרים נמסים. לאחר שנמס מפעילים את המיקסר ומתחילים לעבד את הבצק עד שיש כדור יפה וחלק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך של שעה
2 לאחר שתפח, מחלקים לחתיכות במשקל של 150 גרם כ"א
3 מכל חתיכה יוצרים כדור ומניחים בצד
4 פותחים כדור בצק, ממלאים במלית ומרדדים לפיתה משני הצדדים שיהיה אחיד. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים בחמאה ומטגנים מכל צד תוך כדי שימון המאפה בחמאה
5 מגישים עם יוגורט בתוספת מלפפון מגורד, זרעי כמון וזרעי כוסברה.
לשומת ליבכם
למה מתכון בכוסות ולא בגרמים?
הם שקלו את המצרכים לבצק למה לפרסם מתכון של עקרות בית?
תרשמו 2 כוסות קמח וליד את הגרם. אחרת… סתם מאכזב להכנס להכין את המוצר
למה מתכון בכוסות ולא בגרמים? הם שקלו את המצרכים לבצק למה לפרסם מתכון של עקרות בית? תרשמו 2 כוסות קמח וליד את הגרם. אחרת... סתם מאכזב להכנס להכין את המוצר
ליאורה says: