פשטידת פטריות שתחוסל תוך כמה דקות

כמה שהמתכון הזה קל ככה הפשטידה הזו טעימה, הילדים שלכם יעופו עליה, הנכדים שלכם יעופו עליה, החברים שלכם לא יוכלו להפסיק לאכול וסביר שהיא תחוסל תוך כמה דקות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות פטריות שמפניון טריות פרוסות (או פחית פטריות פרוסות ומסוננות)
3 בצלים קצוצים
קצת שמן לטיגון
250 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ"ל שמנת חמוצה
2 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות אורגני
1 כף גדושה קורנפלור
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
לתיבול: אגוז מוסקט, מלח ופלפל
(לא חובה – רק אם אוהבים) שמיר ועירית קצוצים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות
2 מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן עד שהם מזהיבים
3 מוסיפים לבצל פטריות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות ואז מוסיפים אבקת מרק, קורנפלור ותבלינים מערבבים היטב ומורידים מהאש לצינון
4 בינתיים בקערה נפרדת מערבבים ביצים, שמנת חמוצה , גבינה לבנה וחצי מכמות הגבינה הצהובה
5 מאחדים את 2 התערובות ומערבבים היטב (זה השלב בו מוסיפים את השמיר והעירית)
6 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנותרה
7 מכניסים לתנור החם ואופים כ-30 דקות עד להשחמה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      2 חב׳ פטריות טריות משתוות בכמות לקופסת פטריות בשימורים ?

       

       
      סתיו says:
      • נכון

        נכון
        rotem says: