פשטידת פטריות פרווה וללא גלוטן עם תפוחי אדמה ב-10 דקות

מתכון של אפרת סיאצ'י לפשטידת פטריות מדהימה ללא גלוטן עם תפוחי אדמה ובצל – תוספת מעולה לכל ארוחה, טעימה ומשביעה והכי קלה להכנה והכי חשוב שהיא גם פרווה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית מלבנית 22X31 או 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית שקעים
2 בצלים בינוניים-גדולים קצוצים
3 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים מבושלים (יש לבשל במים רותחים עד לריכוך)
2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות
3 ביצים
כפית מלאה אבקת מרק
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות.
2 -מטגנים בצל במחבת עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים מספר דקות. מעבירים לקערה ומצננים.
3 חותכים את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות (כמו של סלט) ומעבירים לקערה עם הבצל והפטריות.
4 מוסיפים את הביצים, מתבלים ומערבבים היטב.
5 יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות
6 בתאבון!

המתכון באדיבות אפרת סיאצ'י , מתכונים ב-10 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות