מוצרלה אין קרוצ׳ה של מסימיליאנו

תודו שלא ציפיתם למתכון כזה עם מוצרלה. מנה קריספית וגבינתית שהילדים יעופו עליה, לא תוכלו להפסיק לטבול אותה ברוטב העגבניות שמוגש לצידה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

12 פרוסות לחם (600 גר')‎
500 גרם מוצרלה יבשה
100 גרם קמח
מלח פלפל
1 ליטר שמן לטיגון
5 ביצים
300 גרם פירורי לחם
30 גרם פאנקו
2 שיני שום
שמן זית
פלפל חריף
500 גרם עגבניות פולפה דיפלומט
בזיליקום טרי
אופן הכנה
1 בסיר מגנוס מוסיפים 2 כפות שמן זית עם השום והפלפל החריף ומחממים אותו לכמה דקות, מוסיפים את העגבניות פולפה וחצי כוס המים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 10 דקות. דקה לפני שמכבים את הלהבה מוסיפים את הבזיליקום והמלח.
2 פורסים את המוצרלה ומייבשים אותה היטב בעזרת רב מגבת ג'מבו סנו
3 מניחים כל פרוסת מוצרלה בין 2 פרוסות לחם ומפעילים לחץ
4 מכסים בקמח, ולהעביר לתוך קערת הביצים ואז לתוך פירורי הלחם ‎ושוב לחזור על כל אחת מהן, תחילה בביצים ולאחר מכן בפנקו
5 מעבירים למקרר ל-30 דקות
6 מחממים את השמן ומטגנים כל אחד מהם אחד אחד
7 מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג כדי לייבש אותם מהשמן
8 מגישים עם רוטב העגבניות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות