עוף סקלופיני ביין לבן של מסימיליאנו
מתכון לעוף סקלופיני ביין לבן, מנת עוף משודרגת קלה להכנה מוגשת לצד צלפים ופטרוזיליה טרייה. קצת שמן זית ופלפל שחור וזה מושלם
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 יח' חזה עוף פרוס דק לגזיאל
200 גר' קמח
מלח
אבקת פלפל שחור
1/2 כוס יין לבן יבש
4 כפות שמן זית משק ג'האשן
1 כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כף צלפים
אופן הכנה
1 בעזרת פטיש שניצלים מרככים את העוף ואז מייבשים אותו ברב מגבת ג'מבו סנו ומוסיפים מלח ופלפל. את העוף שנשאר עוטפים בניילון נצמד ולמקרר
2 מקמחים את העוף משני הצדדים בצלחת שטוחה.
3 במחבת מוסיפים את השמן זית ומחממים אותו ואז מבשלים את העוף משני הצדדים.
4 מוסיפים את היין והצלפים ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך, מוסיפים מלח ופטרוזיליה טרייה ומגישים.