פסטה מוצרלה ברוטב עגבניות קלה להכנה

מתכון מושלם לפסטה מוצרלה ברוטב עגבניות קלה להכנה, מנחמת ועשירה בטעמים. פשוט ללקק את האצבעות!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם לינגוויני או ספגטי מבושל אל דנטה
500 גרם עגבניות שרי
1-2 בצלים אדומים
עשבי תיבול
תבלינים: פלפל, מלח, שום ללא גבעול/נבט קצוץ דק או כשמן שום
2-3 כפות שמן זית
250 גרם מוצרלה
2 כפות רסק עגבניות
1 חופן בזיליקום טרי
אופן הכנה
1 שמים בתבנית את עגבניות השרי בשלמותם, בצל חתוך לקוביות גסות, שום, תבלינים, שמן,
2 אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ 25 דקות
3 לאחר שמוכן, מוסיפים לסיר את הירקות כולל הנוזלים שנשארו
4 מוסיפים רכז עגבניות, מוצרלה,בזיליקום טרי וטוחנים במעבד ידני עד לרוטב קרמי
5 מרתיחים את הרוטב וכשמוכן מוסיפים את הפסטה שהכנתם מראש, מערבבים ומגישים
6 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות