טנזיה – פירות יבשים מקורמלים ואורז

מתכון לטנזיה מרוקאית, פירות יבשים מקורמלים עם בצל, מושלם להגיש עם אורז כתוספת. אנחנו לא מחכים לחגים כדי להכין טנזיה, היא טעימה מידי

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בצלים חתוכים לרצועות
שמן לטיגון
2 כוסות של מגוון פירות יבשים: משמשים, תאנים, שזיפים מיובשים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם קשיו קצוץ גס
5 כפות סילאן
2 כפות סוכר
½ כפית קינמון
½ כפית כורכום
3 כפות שומשום
אופן הכנה
1 משים את הפירות היבשים במים חמים 10 דקות עד לריכוך ומסננים
2 מטגנים את הבצלים עם מעט שמן עד שהם מזהיבים, מוסיפים 5 כפות סילאן
3 מוסיפים 2 כפות סוכר ,קינמון וכורכום – (אפשר זעפרן במקום) ומערבבים היטב על אש נמוכה
4 מוסיפים את הפירות היבשים יחד עם המים עד לאידוי כל המים
5 במחבת נפרדת מטגנים קלות את האגוזים והקשיו הקצוצים
6 מוסיפים את הפיצוחים על הפירות היבשים ומפזרים מעל שומשום
7 מגישים עם אורז לבן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות