סלט גזר מרוקאי מהיר וטעים

מתכון לסלט גזר מבושל, בתיבול מרוקאי, אולי אתם מכירים אותו בשם חיז'ו – כזה שמחכים לחגים כדי לאכול – אז לא צריך, תכינו בבית מתי שתרצו

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 גזרים קלופים וחתוכים לגלגלים
1/4 כוס שמן רגיל
כף פפריקה
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור דק
כפית סוכר
2 שיני שום קצוצות
חצי לימון סחוט
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 מבשלים את הגזרים בסיר עם מים עד שהם מתרככים אך נשארים אל דנטה
2 באותו הסיר (ללא המים) מחממים שמן על להבה נמוכה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים את התבלינים בשמן כחצי דקה עד שהם צובעים את השמן
3 מוסיפים את גלגלי הגזר המבושל והשום ומערבבים עד שכל הגזר נעטף בתבלינים. מבשלים תוך כדי עירבוב עוד 2 דקות
4 מכבים את הלהבה. מוסיפים את הלימון והפטרוזיליה ומערבבים
5 אפשר לאכול חם או קר
סלט גזר של סבתא! צילום: שרית עטר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות