מרק לחשו מרוקאי
מרק לחשו מרוקאי – מרק עם סולת ושום, בריא וטעים במיוחד בימי החורף.

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס סולת
1 כוס כוסברה קצוצה דק
5 שיני שום
1 כפית כורכום
1 כף שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
פפריקה חריפה (למי שאוהב חריף)
אופן הכנה
1 בסיר שמים את השמן, והשום ומטגנים מעט
2 יוצקים לסיר 7 כוסות מים ומביאים לרתיחה
3 מוסיפים את הכורכום, מלח ופלפל (ופפריקה חריפה למי שאוהב חריף)
4 מוסיפים את הסולת בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת מרק נוזלי וללא גושים
5 מוסיפים את הכוסברה ומבשלים כ-20 דקות.
בתאבון!