מרק חומוס מרוקאי פשוט להכנה
מתכון למרק חומוס מרוקאי, אחד המרקים היותר טעימים שיש
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
למרק
1 ק"ג בשר בקר
3 כוסות גרגירי חומוס לאחר השרייה
1 בצל גדול קצוץ
6 שיניי שום כתושות
3 עגבניות גדולות קלופות וקצוצות
גבעול סלרי קצוץ כולל העלים
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה כמון
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית צ’ילי יבש גרוס
2 כפות רסק עגבניות
כף שטוחה מלח
5 כפות שמן זית
2.5 ליטר מים
חצי צרור כוסברה קצוץ
אופן הכנה
1 בסיר עמוק מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
2 מטגנים כ 3 דקות ומוסיפים את נתחי הבשר. צורבים היטב מכל הצדדים.
3 מוסיפים את השום הכתוש, רסק ואת התבלינים ומערבבים.
4 מוסיפים סלרי קצוץ ועגבניות קצוצות ומערבבים שוב.
5 מוסיפים את גרגירי החומוס ואת המים. מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה
6 מבשלים כשעתיים או עד שהבשר מתרכך. הקפידו לערבב את המרק במהלך הבישול
7 בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים
8 בתאבון!
טעים
טעים
טעים
ahiad says:
טעים מאוד
טעים מאוד
טעים מאוד
דנה says:
טעים
טעים גם לי
טעים גם לי
ahiad says:
יאמי!!!
הכנתי היום ויצא מדהים!!!
הכנתי היום ויצא מדהים!!!
דינה says: