סיגרים מרוקאיים של השף אבי ביטון – אומנות הגלגול
מתכון לסיגרים מרוקאיים ממולאים בבשר מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה עלי סיגר
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 עלה דפנה
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
4 שיני שום
3 כפות חומץ
מלח
פלפל
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
מעט מים וקמח להדבקת הסיגרים
שמן לטיגון עמוק
להגשה-עגבניות טריות לרסק
אופן הכנה
1 יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות. מבשלים אותן במים עם עלה הדפנה כחצי שעה.
2 מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם שאר הירקות והתבלינים.
3 ממלאים את עלי הסיגר בתערובת, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
4 מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
5 מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.
