חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי – מושלם לחורף

ג'קי מכינה לנו את חמין סופר טעים וביתי, המושלם לשבת ולימים קרים אבל לא רק, בגרסה המרוקאית שלו. מתוך “אצל ג’קי”, ספיישל ארוחת שישי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת מסרן
4 בצלים
ראש שום
8 תפוחי-אדמה
2 כוסות גרגירי חומוס
2 כוסות פול ירוק
2 בטטות
3 תמרי מגולענים
תבלינים – מלח, פלפל, כורכום, פפריקה, כמון, מקל קינמו
מעט שמן
6 ביצים
לחיטה
1.5 חיטה
2.5 כוסות מים
1 כף אריסה
1 כף שמן
1 כף מלח
1 כף פלפל
אופן הכנה
הכנה
1 מטגנים מעט את הבצלים עם התבלינים בסיר גדול
2 מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הביצים. שומרים על הירקות שלמים או חוצים לחצי אם הם גדולים.
3 מכניסים את החיטה עם החומרים שלה לשקית קוקי (שקית צלייה) ואז את השקית לתוך הסיר.
4 מכסים במים ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים מלמעלה את הביצים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי
חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות