חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי – מושלם לחורף

ג'קי מכינה לנו את חמין סופר טעים וביתי, המושלם לשבת ולימים קרים אבל לא רק, בגרסה המרוקאית שלו. מתוך “אצל ג’קי”, ספיישל ארוחת שישי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת מסרן
4 בצלים
ראש שום
8 תפוחי-אדמה
2 כוסות גרגירי חומוס
2 כוסות פול ירוק
2 בטטות
3 תמרי מגולענים
תבלינים – מלח, פלפל, כורכום, פפריקה, כמון, מקל קינמו
מעט שמן
6 ביצים
לחיטה
1.5 חיטה
2.5 כוסות מים
1 כף אריסה
1 כף שמן
1 כף מלח
1 כף פלפל
אופן הכנה
הכנה
1 מטגנים מעט את הבצלים עם התבלינים בסיר גדול
2 מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הביצים. שומרים על הירקות שלמים או חוצים לחצי אם הם גדולים.
3 מכניסים את החיטה עם החומרים שלה לשקית קוקי (שקית צלייה) ואז את השקית לתוך הסיר.
4 מכסים במים ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים מלמעלה את הביצים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי
חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      בשר

       ניתן לשים בשר מסוג אחר בחמין?

       ניתן לשים בשר מסוג אחר בחמין?
      איילת says:
      • בהחלט, כל בשר שתרצי

        בהחלט, כל בשר שתרצי
        rotem says:
    • 2

      חיטה

       את החיטה משרים לפני כן?כמה זמן?

       את החיטה משרים לפני כן?כמה זמן?
      תהילה says:
      • לא משרים לפני כן
        מוסיפים לתוך שקית קוקי ולתוך הסיר

        לא משרים לפני כן מוסיפים לתוך שקית קוקי ולתוך הסיר
        rotem says:
    • 1

      מזה מסרן

       מזה מסרן?

       מזה מסרן?
      סיגלית משכלי says:
      • מסרן זה מעיים

        מסרן זה מעיים
        rotem says: