חמין מרוקאי עם מסרן של ג'קי אזולאי – מושלם לחורף
ג'קי מכינה לנו את חמין סופר טעים וביתי, המושלם לשבת ולימים קרים אבל לא רק, בגרסה המרוקאית שלו. מתוך “אצל ג’קי”, ספיישל ארוחת שישי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת מסרן
4 בצלים
ראש שום
8 תפוחי-אדמה
2 כוסות גרגירי חומוס
2 כוסות פול ירוק
2 בטטות
3 תמרי מגולענים
תבלינים – מלח, פלפל, כורכום, פפריקה, כמון, מקל קינמו
מעט שמן
6 ביצים
לחיטה
1.5 חיטה
2.5 כוסות מים
1 כף אריסה
1 כף שמן
1 כף מלח
1 כף פלפל
אופן הכנה
הכנה
1 מטגנים מעט את הבצלים עם התבלינים בסיר גדול
2 מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הביצים. שומרים על הירקות שלמים או חוצים לחצי אם הם גדולים.
3 מכניסים את החיטה עם החומרים שלה לשקית קוקי (שקית צלייה) ואז את השקית לתוך הסיר.
4 מכסים במים ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים מלמעלה את הביצים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
בשר
ניתן לשים בשר מסוג אחר בחמין?
ניתן לשים בשר מסוג אחר בחמין?
איילת says:
בהחלט, כל בשר שתרצי
בהחלט, כל בשר שתרצי
rotem says:
חיטה
את החיטה משרים לפני כן?כמה זמן?
את החיטה משרים לפני כן?כמה זמן?
תהילה says:
לא משרים לפני כן
מוסיפים לתוך שקית קוקי ולתוך הסיר
לא משרים לפני כן מוסיפים לתוך שקית קוקי ולתוך הסיר
rotem says:
מזה מסרן
מזה מסרן?
מזה מסרן?
סיגלית משכלי says:
מסרן זה מעיים
מסרן זה מעיים
rotem says: