"מינוט סטייק" עם צ’יפס בטטה וקייל

ארוחה מהירה ובריאה עם מינוט סטייק, נתח סינטה שצורבים כדקה על מחבת עם קייל וצ'יפס בטטה בתנור או "מטוגן" באויר חם ללא שמן.מתוך התכנית “קצת יותר בריא” עם אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פרוסות סינטה דקות (במשקל 180 גרם כל אחת)
1 בטטה גדולה פרוסה למקלות
1 חבילה כרוב קייל
שמן זית
חומץ בלסמי מצומצם
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מתבלים את מקלוני הבטטה במלח ופלפל ואופים בתנור/איירפרייר
2 במחבת ברזל לוהטת ומשומנת מניחים נתחי סינטה מתובלים במלח ופלפל וצורבים על צד אחד כדקה
3 מוציאים את הנתחים ומכניסים את הקייל לאותה מחבת. מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים מעט
4 מזליפים מעט בלסמי על הקייל והברוקולי, ומקפיצים כדקה
5 מניחים בצלחת גדולה את הקייל, עליו את צ’יפס הבטטה ולצדם מגישים את נתחי הבשר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות