מרק מינסטרונה איטלקי קל להכנה של תאיר מורדוך

מרק מינסטרונה איטלקי פיקנטי ועשיר בטעמים, פשוט ומהיר ומושלם לחורף ולא רק. מתכון קל להכנה של תאיר מורדוך.

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 גזר
1 בצל
1 קישוא
1 תפוח אדמה
שמן זית
1 עגבניה
סלרי קצוץ
כוס שעועית לבנה\חומה
כוס שעועית ירוקה
טבסקו
פרמזן
כוס פסטה
אופן הכנה
1 חותכים במעבד מזון את הירקות לקוביות: גזר, קישוא, בצל ותפוח אדמה.
2 מטגנים בסיר שמן זית בנדיבות ומוסיפית אליו את הירקות החתוכים
3 חותכים עגבניות לקוביות ומכניסים לסיר.
4 קוצצים סלרי ומוסיפים לסיר
5 מכניסים את השעועית לשקית בד ומוסיפים לסיר.
6 מוסיפים כמה טיפות של טבסקו
7 מוסיפים את השעועית ירוקה
8 מוסיפים עוד מים לכיסוי
9 מבשלים כ 30-40 דקות עד שהירקות מתרככים
10 לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפסטה ומבשלים למשך כ 7 דקות.
11 מסירים את שקיד הבד מהסיר
12 מגישים את המרק לצלחת הגשה ומגרדים מעל פרמזן
13 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות