פאי תפוחים קל להכנה

מתכון לפאי תפוחים אישי, כמו בבורגר-ראנץ', הכי קל להכנה שיש

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק עלים מופשר לפי הוראות יצרן
2 תפוחים בינוניים, קלופים
50 גרם סוכר
1 כפית סוכר וניל
1 כפית קינמון
30 גרם חמאה
1 כפית קורנפלור
חצי כוס מים
1 ביצה (חלמון וחלבון מופרדים)
לציפוי: סוכר מערובב בקינמון
אופן הכנה
1 חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
2 מניחים במחבת רחבה את התפוחים, מוסיפים חמאה, סוכר, סוכר וניל וקינמון, מערבבים על אש קטנה עד לקירמול
3 מערבבים כוס מים וקורנפלור היטב, עד שאין גושים ומוסיפים לתפוחים
4 מפרידים חלמון וחלבון של ביצה אחת
5 מחממים תנור ל 200 מעלות
6 פורסים על תבנית אפייה עם נייר אפייה מלבנים של בצק עלים
7 מניחים בחלק התחתון כף ממלית התפוחים, מורחים בשולי הבצק חלבון ביצה ומקפלים את הבצק
8 בעזרת מזלג מהדקים את קצוות האפל פאי וקורצים בעזרת סכין פסים בחלק העליון של הבצק, מורחים בחלמון ביצה
9 מפזרים מלמעלה מעט סוכר מעורבב בקינמון
10 חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ומלית התפוחים
11 מכניסים לתנור ל20 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות