מילפיי חמאת בוטנים מלוחים ומסקרפונה של מיקי שמו

טעימה מגן עדן: מילפיי קרם חמאת בוטנים מלוחים ומסקרפונה – מתוך “מיקי שמו עושה בית ספר 2" מומלץ להגיש בכוסות אישיות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להגשה בכוסות אישיות/ 2 עוגות בגודל: 30X10 ס”מ
1 ק”ג בצק עלים מופשר לפי הוראות היצרן
אבקת סוכר לפידור
לקרם אנגלז
250 גרם חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
6 חלמונים
50 גרם סוכר
1 מקל וניל ( חצוי ומגורר)
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 צנצנת חמאת בוטנים
לקישוט
100 גרם בוטנים מלוחים
אבקת סוכר
אופן הכנה
אפיית הבצק
1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2 משמנים נייר אפייה במעט תרסיס שמן בטעם חמאה ומניחים את הבצק בתבנית.
3 מחוררים בעזרת מזלג ואופים 25 דקות.
4 מפזרים אבקת סוכר ואופים שוב כ- 3 דקות נוספות בתנור שחומם מראש ל – 230 מעלות.
קרם אנגלז
1 מרתיחים חלב, שמנת ומקל וניל. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וסוכר.
2 עורכים השוואת טמפרטורה וממשיכים לבשל עד להסמכה קלה. מקררים היטב.
הרכבת המילפיי
1 מקציפים את הקרם שהתקרר עם גבינת המסקרפונה, עד לקבלת קציפה יציבה ומעבירים לשק זילוף
2 מחלקים כל עלה בצק אפוי ל-3 חלקים שווים.
3 מניחים פס בצק עלים אפוי ומזלפים קרם מסקרפונה בשכבה אחידה.
4 מניחים מעל 2 כפיות חמאת בוטנים וחוזרים על הפעולה עם הקרם וחמאת הבוטנים.
5 בוזקים אבקת סוכר, מעטרים בבוטנים מלוחים ומגישים.
6 להרכבת המילפיי בכוס יש להניח שכבות שכבות של: קרם מסקרפונה ומעליו לפזר שברי בצק עלים וחמאת בוטנים. לעטר באבקת סוכר ובוטנים מלוחים ולהגיש.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות