עוגה אישית במיקרו עם מרקחת אגסים

מתכון לעוגה אישית במיקרוגל עם ריבת אגסים של איש האגסים יובל בר נר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל 4 מנות:
150 גרם שמנת מתוקה
80 גרם שמן זית עדין
100 גרם קמח תופח
150 גרם אבקת שקדים
קורט מלח
2 ביצים
2 כפות ריבת תפוזים/ משמש
מרקחת אגסים מהירה:
3 אגסים אמריקאים
300 גרם סוכר
מיץ מתפוז אחד
שלוק ליקר תפוזים
להגשה:
100 מ"ל שמנת מתוקה

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מכינים ריבת אגסים, חותכים את האגסים לקוביות קטנות יחסית. מניחים בסיר בינוני, עם הסוכר מיץ התפוז והליקר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות לערך, עד שהאגסים רכים והרוטב הסמיך.
2 משמנים 4 כלי קרמיקה ( כמו של סופלה), או 4 ספלי קפה קטנים בשמן זית. מערבבים בקערה את כל חומרי הפודינג עד אחידות.
3 מחלקים ל-4 הכלים. אופים במיקרו כל פעם 2 כוסות בעוצמה מלאה למשך שתיים וחצי דקות.
4 הופכים את הפודינג החם לצלחת הגשה, מניחים כף מהריבה ומזלפים מעט שמנת.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות