מז'וז'ין – סרדינים ממולאים ומטוגנים
מתכון למז'וז'ין מרוקאיים קל להכנה! סרדינים ממולאים בעשבי תיבול ותיבול חריף, שמטגנים כמו שניצל בשמן עמוק
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/07/21123046/IMG_24599.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
סרדינים נקיים ופתוחים בבטן (מבקשים מהדייג)
צרור כוסברה קצוץ
2 כפות אריסה
לימון באלדי כבוש קצוץ
2 בצל ירוק אחד קצוץ
פלפל שחור
ביצה טרופה
כוס קמח
שקית פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מערבבים את הכוסברה, אריסה, בצל, לימון ופלפל – זה המילוי שלנו
2 מכינים צלחות נפרדות עם קמח, ביצה טרופה עם מעט מים ופירורי לחם (כמו לשניצל)
3 מחממים שמן לטיגון במחבת – שמן בגובה 2 ס"מ
4 לוקחים סרדין אחד פתוח לגמרי, שמים כף מהמילוי ומפזרים את המילוי על הדג, סוגרים עם דג נוסף
5 עוטפים את הדגים בקמח, אחרי בביצה ולבסוף פירורי לחם
6 מניחים בזהירות את הדגים בשמן לטיגון עד ששני הצדדים מקבלים שיזוף יפה
7 מגישים לשולחן – בתאבון!