מז'וז'ין – סרדינים ממולאים ומטוגנים

מתכון למז'וז'ין מרוקאיים קל להכנה! סרדינים ממולאים בעשבי תיבול ותיבול חריף, שמטגנים כמו שניצל בשמן עמוק

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סרדינים נקיים ופתוחים בבטן (מבקשים מהדייג)
צרור כוסברה קצוץ
2 כפות אריסה
לימון באלדי כבוש קצוץ
2 בצל ירוק אחד קצוץ
פלפל שחור
ביצה טרופה
כוס קמח
שקית פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מערבבים את הכוסברה, אריסה, בצל, לימון ופלפל – זה המילוי שלנו
2 מכינים צלחות נפרדות עם קמח, ביצה טרופה עם מעט מים ופירורי לחם (כמו לשניצל)
3 מחממים שמן לטיגון במחבת – שמן בגובה 2 ס"מ
4 לוקחים סרדין אחד פתוח לגמרי, שמים כף מהמילוי ומפזרים את המילוי על הדג, סוגרים עם דג נוסף
5 עוטפים את הדגים בקמח, אחרי בביצה ולבסוף פירורי לחם
6 מניחים בזהירות את הדגים בשמן לטיגון עד ששני הצדדים מקבלים שיזוף יפה
7 מגישים לשולחן – בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות