מרנג עם פירות של מיקי שמו

מתכון למרנג – נשיקות – ממולאות בקרם ופירות, קינוח ללא גלוטן, מושלם ומרשים של מיקי שמו

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתאים ל- 12 מנות
חלבונים מ- 4 ביצים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
120 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
1 כף אבקת סוכר לקישוט
לקצפת:
500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
רוטב תות:
250 גרם תותים חתוכים לרבעים
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
60 מ”ל (1/4 כוס) מים
אופן הכנה
מכינים את המרנג:
1 מחממים תנור לחום 135 מעלות.
2 מקציפים במהירות בינונית את החלבונים עד קבלת קצף לבן ורך
3 מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ,עד קבלת קצף יציב
4 מקפלים את אבקת סוכר המנופה למרנג
5 מזלפים את המרנג לעיגולים בקוטר 7 ס”מ על גבי תבנית האפייה במרווחים שווים, בוזקים אבקת סוכר ואופים 35 דקות. מצננים
מכינים רוטב תות:
1 בסיר קטן מרתיחים את התותים יחד עם הסוכר והמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך
מרכיבים:
1 בקערת מיקסר עם בלון מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת. מעבירים את הקצפת לשק זילוף.
2 מניחים במרכז הצלחת מרנג עגול, מניחים מעט מהרוטב תות, מזלפים מעט קצפת, מקשטים במעט תותים ואוכמניות טריות.
טיפ של מיקי:
1 את המרנגים המצוננים מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד סמוך להגשה. המרנג שלנו יישאר מאד רך בפנים וישתלב נהדר במנה/ קינוח.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות