עוגיות שושנים כמו בקונדיטוריה

מתכון לעוגיות שושנים מקונדיטורית זה מתכון מנצח! גל טאוב משתפת במתכון שלה לעוגיות שושנים שתמיד מצליחות ונראות כמו מקונדיטוריה

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
2.5 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
200 גרם חמאה קרה/נטורינה חתוכה לקוביות
350 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפייה
3 חלמונים
1/2 כוס חלב/מים
למרנג:
3 חלבונים
150 גרם סוכר
4 כפות פודינג וניל
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והיבשים לתערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים והחלב עד שמתקבל בצק אחיד.
2 עוטפים את הבצק היטב ומעבירים לקירור כשעתיים.
3 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב, מוסיפים את הפודינג וניל ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב מאוד.
4 מוציאים את הבצק מקירור רצוי לחלק ל2 כדי להקל על הרידוד.
5 מרדדים לעובי של כ1/2 ס״מ (חשוב לרדד לעובי דק יחסית כי בבצק יש אבקת אפייה והוא תופח מעט).
6 מורחים את המרנג בשכבה אחידה פורסים לרצועות ומגלגלים לשושנים.
7 מכניסים לתנור לאפייה- על 160 מעלות כ15-20 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      אחסון

       תודה רבה!
      היכן שומרים את העוגיות? משאירים בחוץ?
      אפשר להקפיא?

       תודה רבה! היכן שומרים את העוגיות? משאירים בחוץ? אפשר להקפיא?
      רות says:
    • 1

      ואוו!

      נראה מעולה, לגמרי אכין את זה לשישי!!

      נראה מעולה, לגמרי אכין את זה לשישי!!
      עדי says: