עוגיות שושנים כמו בקונדיטוריה
מתכון לעוגיות שושנים מקונדיטורית זה מתכון מנצח! גל טאוב משתפת במתכון שלה לעוגיות שושנים שתמיד מצליחות ונראות כמו מקונדיטוריה
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/12/07121350/%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D.jpg)
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
2.5 שעות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
200 גרם חמאה קרה/נטורינה חתוכה לקוביות
350 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפייה
3 חלמונים
1/2 כוס חלב/מים
למרנג:
3 חלבונים
150 גרם סוכר
4 כפות פודינג וניל
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והיבשים לתערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים והחלב עד שמתקבל בצק אחיד.
2 עוטפים את הבצק היטב ומעבירים לקירור כשעתיים.
3 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב, מוסיפים את הפודינג וניל ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב מאוד.
4 מוציאים את הבצק מקירור רצוי לחלק ל2 כדי להקל על הרידוד.
5 מרדדים לעובי של כ1/2 ס״מ (חשוב לרדד לעובי דק יחסית כי בבצק יש אבקת אפייה והוא תופח מעט).
6 מורחים את המרנג בשכבה אחידה פורסים לרצועות ומגלגלים לשושנים.
7 מכניסים לתנור לאפייה- על 160 מעלות כ15-20 דקות.
אחסון
תודה רבה!
היכן שומרים את העוגיות? משאירים בחוץ?
אפשר להקפיא?
תודה רבה! היכן שומרים את העוגיות? משאירים בחוץ? אפשר להקפיא?
רות says:
ואוו!
נראה מעולה, לגמרי אכין את זה לשישי!!
נראה מעולה, לגמרי אכין את זה לשישי!!
עדי says: