קציצות בשר ברוטב עגבניות ואפונה של ג'קי אזולאי
ג’קי אזולאי, טבחית ואמא ללא פשרות. לוקחת תבשיל מוכר ואהוב, ומתאימה אותו בדיוק לחך של הילדים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לקציצות
0.5 ק”ג בשר טחון
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
מעט מלח
מעט פלפל
מעט כמון
מעט פפריקה מתוקה
3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
לרוטב
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 כוס אפונה ירוקה
מעט מלח
מעט פפריקה
מעט כמון
אופן הכנה
לרוטב
1 חותכים בצל לפרוסות ומטגנים, בסיר רחב עם שמן עד להזהבה.
2 מוסיפים קופסת עגבניות, מתבלים ומביאים לרתיחה על אש גבוה
לקציצות
1 קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן עד להזהבה ומצננים.
2 קוצצים את עשבי התיבול והשום טרי.
3 בקערה גדולה שמים את הבשר, הבצל המטוגן, פירורי הלחם, עשבי התיבול והשום
4 מתבלים את תערובת הבשר בכמון, מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור.
5 מכינים מתערובת הבשר קציצות ומוסיפים לרוטב.
6 מוסיפים את האפונה ומנמיכים את האש.
7 מכסים ומבשלים כ-20-25 דק’.
הקציצות יצאו קשות למה?
הקציצות יצאו קשות למה?
idit says:
המתכון עודכן. אנו מתנצלים ומודים לך על תשומת הלב.
המתכון עודכן. אנו מתנצלים ומודים לך על תשומת הלב.
avi says: