קציצות בשר ברוטב עגבניות ואפונה של ג'קי אזולאי

ג’קי אזולאי, טבחית ואמא ללא פשרות. לוקחת תבשיל מוכר ואהוב, ומתאימה אותו בדיוק לחך של הילדים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות
0.5 ק”ג בשר טחון
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
מעט מלח
מעט פלפל
מעט כמון
מעט פפריקה מתוקה
3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
לרוטב
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 כוס אפונה ירוקה
מעט מלח
מעט פפריקה
מעט כמון
אופן הכנה
לרוטב
1 חותכים בצל לפרוסות ומטגנים, בסיר רחב עם שמן עד להזהבה.
2 מוסיפים קופסת עגבניות, מתבלים ומביאים לרתיחה על אש גבוה
לקציצות
1 קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן עד להזהבה ומצננים.
2 קוצצים את עשבי התיבול והשום טרי.
3 בקערה גדולה שמים את הבשר, הבצל המטוגן, פירורי הלחם, עשבי התיבול והשום
4 מתבלים את תערובת הבשר בכמון, מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור.
5 מכינים מתערובת הבשר קציצות ומוסיפים לרוטב.
6 מוסיפים את האפונה ומנמיכים את האש.
7 מכסים ומבשלים כ-20-25 דק’.
קציצות בשר ברוטב עגבניות ואפונה של ג'קי אזולאי
קציצות בשר ברוטב עגבניות ואפונה של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      הקציצות יצאו קשות למה?

      הקציצות יצאו קשות למה?
      idit says:
      • המתכון עודכן. אנו מתנצלים ומודים לך על תשומת הלב.

        המתכון עודכן. אנו מתנצלים ומודים לך על תשומת הלב.
        avi says: