כריך בשר מפורק בסמארט ליד
בלי לחכות שעות עד שהבשר מוכן – מכינים בשר מפורק ועסיסי בסמארט ליד, מגישים בלחמנייה עם סלט קולסלאו ורטבים ונהנים מכל ביס
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בשר מפורק
1.25 ק"ג צלעות בקר או כתף או אונטריב
1 כפית מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מעושנת
1 כפית זרעי שומר
1 כפית שטוחה כמון טחון
500 מ"ל ציר בקר
0.33 כוס רוטב ברביקיו
סלט קולסלאו
1/4 כרוב לבן בינוני
1 גזר בינוני
2 כפות גדושות מיונז
2 כפות מים
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות מיץ לימון
הרכבת הכריך
6 לחמניות המבורגר
4 מלפפונים חמוצים בינוניים פרוסים
0.5 כוס רוטב ברביקיו
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הבשר: מערבבים את התבלינים יחד לתערובת תבלינים. מורחים את הבשר בתערובת התבלינים משני הצדדים. נועצים בבשר את מד החום הדיגיטלי של הנינג׳ה ומניחים בתחתית סיר הנינג׳ה סמארט ליד.
2 מכסים את הבשר עם ציר הבקר ומפעילים את הנינג׳ה על תוכנית סיר לחץ, בחום מירבי (high) למשך שעה וחצי (מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה על מנת לבחור בתוכנית ובפרמטרים הנכונים).
3 כינים את סלט הקולסלאו: קוצצים את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה.
4 בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, המים, המלח, הפלפל והלימון.
5 פורסים את המלפפונים החמוצים לפרוסות.
6 כאשר הבשר מוכן, מוציאים אותו מהסיר, מפרקים באמצעות 2 מזלגות לסיבים מופרדים, ומחזירים לסיר בו הציר בו התבשל הבשר. ניתן להמשיך לבשל חצי שעה בציר או רק לערבב ולהגיש.
7 מרכיבים את הסנדוויץ: חוצים את הלחמנייה לשניים, מניחים שכבה נדיבה של סלט קולסלאו, מלפפונים חמוצים, ובשר, מוסיפים רוטב ברביקיו לפי טעם אישי, סוגרים ומגישים. בתיאבון.