בורקס בשר לצד סלט צבעוני של אודליה סויסה

אודליה סויסה מ”האח הגדול” והישרדות VIP עם מתכון לרולדה במילוי בשר טלה בצ’יק צ’ק הכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בורקס בשר
12 קבבוני בשר טלה בתיבול עדין
בצק עלים
1 צרור עלי כוסברה
1 חופן צנוברים
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
1 ביצה
מעט שומשום
סלט
1 עגבניה
1 מלפפון
1 גמבה
מיץ חצי לימון
שמן זית לתיבול
פטרוזיליה
פלפל לבן ושחור

אופן הכנה
1 מפרקים את קבבוני בשר הטלה בקערה, מוסיפים כוסברה, צנוברים ופלפל שחור גרוס ומערבבים.
2 שמים מעט שמן במחבת, מחממים ומטגנים את הבשר לטיגון קצר.
3 פורסים בצק עלים למלבן.
4 במרכז הריבוע של הבצק מניחים את הבשר המטוגן ומקפלים מעליו צד אחד של בצק העלים.
5 את צידו השני של הבצק העלים חותכים לפסים לאורך, ועוטפים בעזרתם את הבצק (פס אחד מקפלים פנימה ופס אחד חותכים ושומרים את הבצק בצד).
6 מניחים נייר אפיה על תבנית ומעלהי מניחים את הרולדה.
7 בעזרת מברשת מורחים מעל הרולדה ביצה ומפזרים שומשום.
8 מכניסים את הרולדה לתנור לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ – 40 דקות.
9 בנתיים מכינים את הסלט: קוצצים את כל הירקות ומתבלים.
10 מגישים את הסלט לצד הרולדה.
בורקס במילוי בשר של אודליה סויסה
בורקס במילוי בשר של אודליה סויסה. צילום: שירן כהן שי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות